Najnovije

HAOS U MINHENU: Srbin na anti-NATO protestu rasterao neoliberale!

MINHEN - Tokom bezbedonosne konferencije u Minhenu održano je niz protesta protiv NATO alijanse. Na jednom od skupova koji su organizovale levičarske organizacije zavijorile su se ruske, srpske i zastave DNR i LNR.
Čuo se srpski glas i sevala je srpska pesnica! (Foto: Pravda)

Čuo se srpski glas i sevala je srpska pesnica! (Foto: Pravda)

Organizatori ovog skupa zatražili su prekid sa politikom zavisnosti od Amerike, izlazak Nemačke iz NATO, prestanak slanja pomoći režimu u Ukrajini i ukidanje sankcija Rusiji. Ono što je posebno interesantno je da je na protestu u fokusu u jednom trenutku bio jedan od Srba prisutnih na protestu, a zamalo da izbije i tuča. Naime, tokom skupa grupa proliberalnih anti-ruskih ekstremista pokušala je od demonstranata da preotme zastavu DNR, ali se tome odmah usprotivio jedan od srpskih mladića koji ih je rasterao srpskom trobojkom, odnosno, štapom na kojem je stajala srpska trobojka. Izazvavši opšti metež, rusofobi su se dali u beg, jer su se Srbinu priključili i drugi demonstranti i odbili napad neoliberala, saznaje Pravda.
Pročitajte još:LUDAK: Sirijski Boško Buha (VIDEO)URNISANJE: Potpuno uništeni položaji ID na zapadu Deir ez-Zora, 100 mrtvih
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA