Najnovije

BLIŽI SE SUDNJI DAN: Ovako bi izgledao kraj sveta ako bi Kim DŽong Un napao Ameriku (VIDEO)

Severna Koreja je zapretila nuklearnim napadima iz predostrožnosti kao odgovor na zajedničke vojne vežbe Južne Koreje i SAD, koje Pjongjang smatra probom za invaziju. Mnogi se pitaju kako bi izgledalo ukoliko se dogodi ovaj Dan D, ko će biti pobednici, a ko poraženi.
Ovako bi izgledao kraj sveta ako bi Kim DŽong Un napao Ameriku (Foto: FB skrinšot)

Ovako bi izgledao kraj sveta ako bi Kim DŽong Un napao Ameriku (Foto: FB skrinšot)

Na snimku koji je objavljen na internetu prikazan je mogući razvoj događaja ako taj dan dođe. Da podsetimo, Amerika i Južna Koreja započele su najveću zajedničku vojnu vežbu u istoriji u kojoj je simuliran i napad na obalu Severne Koreje. U ovim vežbama učestvuje oko 300.000 južnokorejskih vojnika i 15.000 Amerikanaca. U međuvremenu, lider Severne Koreje Kim DŽong Un tvrdi da ovakvi manevri direktna pretnja njegovoj zemlji koja bi mogla da uzvrati „nuklearnim blickrigom“. Pogledajte video:  
Is This What A North Korean D-Day Would Look Like?If there's ever a North Korean D-Day, this is what it might look like. http://voc.tv/14JQHoo Posted by Vocativ on Tuesday, March 15, 2016
Pročitajte još:U novoj koncepciji odbrane Ukrajine glavna pretnja — „agresija Rusije“Ispovest sirijskog špijuna: Imali smo sve podatke o Islamskoj državi, ali je to CIA ignorisala!
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA