Najnovije

Sanda ponovo udarila na radikale pa dobila brutalan odgovor

Predsednica DSS nastavlja sa kampanjom protiv Srpske radikalne stranke. Radikali su joj brutalno odgovorili rečenicom "Ko o čemu Sanda o radikalima".

Sanda Rašković Ivić (foto: Jutjub printskrin)

Samo dan nakon što je predsednik DSS Sanda Rašković Ivić iznela optužbe na račun lidera SRS Vojislava Šešelja, usledio je novi napad na radikale.  - Članovi SNS-a su radikalska zaostavština obučena u evropsko odelo - objavio je DSS na svom Tviter nalogu kao citat Sande Rašković Ivić. U SRS poručuju da negativna kampanja koju DSS vodi protiv SRS pokazuje ko zapravo pravi haos u opoziciji za račun režima.

- DSS i Dveri svakodnevno putem medija i društvenih mreža napadaju SRS. U sred izborne kampanje, umesto da priča o režimu, Sandra Rašković Ivić govori samo o SRS. Ko o čemu Sanda o radikalima - kaže predsednik beogradskih radikala Miljan Damjanović i dodaje: Oni i pokušavaju da nas isprovociraju da se umesto kampanjom bavimo njima, ali to im neće poći za rukom. Cilj SRS je da sruši izdajnički režim a ne da se prepucava sa Vučićevim satelitima poput Dveri i DSS. Mi obilazimo Srbiju i održavamo skupove, upravo se vraćam sa našeg mitinga u Čačku - kaže on. Potpredsednik SRS Nemanja Šarović takođe je juče oštro odgovorio Sandi Rašković Ivić a njegovu reakciju na napad možete pročitati OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA