Najnovije

VUČIĆ I VULIN PODNOSE KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV SEBE: Cirkus se nastavlja

Naprednjački lider Aleksandar Vučić najavio je na RTS-u da će on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sutra podneti krivičnu prijavu „sami protiv sebe“ zbog navoda da su umešani u poslove grupe Veljka Belivuka. Vučić je još jednom istakao da je spreman da ide na poligraf i odgovara na pitanja – da li se ikada video sa Belivukom i Miljkovićem, kao i da li je ikada bilo kakav kontakt sa njima ostvarivao.

Vučić i Vulin (Foto: Jutjub)

Aleksandar Vućić demantovao je ministra Nebojšu Stefanovića, koji tvrdi da je FBI učestvovao u slučaju Belivuk. Vučić je na RTS-u, gde se sam pozvao kao gost, izjavio kako su Belivuka i njegovu grupu pratili i uhapsili članovi srpske policije i BIA.

Reagujući na izjave ministra odbrane Nebojše Stefanovića, koji je saopštio javnosti da je FBI učestvovao u akciji praćenja Belivuka, što se prema Stefanovićevim rečima dogodilo dok je on bio ministar policije, Vučić kaže „da je siguran da je ministar slučajno pogrešio“.

- FBI nije uradio ništa po ovom pitanju. Nema učešća FBI u slučaju Belivuk, jer nam ništa nam nisu dostavili. Radile su naša policija i BIA - demantovao je Vučić svog ministra odbrane.

- Zna narod ko se u ovoj zemlji bori protiv mafije i ko im je stao na vrat - rekao je Vučić u svoju odbranu. 

Dakle, cirkus se nastavlja i opet ćemo imati prilike da posmatramo neviđenu farsu u režiji Aleksandra Vučića i njegovog diktatorskog režima. 

Odakle je krenula istraga protiv Belivuka, saznajte OVDE.

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA