Najnovije

Šešelj: Hoće da me ponize pričom o silovanju u zatvoru!

Da je Vojislav Šešelj bio napastvovan za vreme svog boravka u zeničkom zatvoru, zvuči skoro neverovatno, kada se uzmu u obzir njegov temperament i telesna konstitucija?!

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Naime, u intervjuu koji je lider radikala dao za jedan nemački list kroz tekst i pitanja provlače se spekulacije da je tamo bio silovan po naređenju njegovih političkih protivnika, što je lider Srpske radikalne stranke (SRS) u svom odgovoru negirao.
Kako je objasnio radi se o izmišljotini koja je plasirana u pokušaju da ga ponize u javnosti.
- Sve je izmišljeno, a ta priča je potekla od generala Aleksandra Vasiljevića, koju su kasnije Vuk i Danica Drašković objavili u svom privatnom listu. Razlog za širenje ovakve neistine je to što nemaju argumente protiv mene i SRS-a, pa se služe najprljavijim sredstvima jer smatraju da će me tako poniziti u javnosti - ističe Šešelj.
Na pitanje da li je bio žrtva bilo koje druge vrste nasilja dok je služio kaznu u zatvoru u Zenici, rekao je da nije, osim da je jednom dobio batine od straže jer nije želeo da sluša.
- Poznato je da sam prvo šest i po meseci proveo u samici zbog odbijanja da bilo šta radim, da bih posle proveo još dva i po meseca u karantinu. U zatvorskom krugu sam bio malo više od tri meseca i sve to vreme proveo sam u biblioteci čitajući knjige. Tamo sam bio najpopularniji među najopasnijim kriminalcima jer su oni poštovali one koji se suprotstavljaju i imaju stav. Najveću popularnost sam stekao kada sam od straže dobio 15 udaraca pendrekom po leđima. Dok su me udarali sam ćutao i na svako njihovo: „Hoćeš li da radiš?“, govorio: „Neću!“ - naglašava lider radikala. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA