Najnovije

“NOVI LOGO SNS“ HIT NA TVITERU: Ceo Beograd govori o ovome a vlast ćuti ! (FOTO)

Novi logo SNS osvanuo je na Tviteru i postao pravi hit među opozicijom.

Foto: SNS

Novi simbol naprednjaka inspirisan je nedavnim nerasvetljenim otmicama i nelegalnom rušenju kuća u naselju Savamala pod okriljem noći.
Prema izjavama očevidaca i bezbednosnih kamera, napadači sa fantomkama koji su se obrušili na kuće u Savamali došli su sa teškom mehanizacijom. Beogradska javnost oštro je reagovala na ovaj incident i optužila gradske čelnike da stoje iza otmice i uništavanja imovine. Gradonačenik i ministar policije odbacili su ove optužbe i izjavili da je istraga u toku ali do danas nisu pronađeni napadači.

Motiv

Objekti na meti fantomskih rušitelja po urbanističkom planu se nalaze na zemljištu predviđenom za izgranju kompleksa “Beograd na vodi“. Sporne noći, po navodima jednog od prolaznika koji se igrom slučaja u tom trenutku našao, nekoliko prolaznika i žitelja Savamale oteto je od strane nekoliko maskiranih napadača i lišeno slobode te noći pod pretnjama. Napadači su tom prilikom postrojene prolaznike zatvorili u jednu šupu, pretresli kola i otuđili telefone prolaznika. Predstavnici pojedinih opozicionih stranaka u znak protest izložili su pre nekoliko dana veliku Žutu patku sa fantomkom, koja je svojevremeno bila simbol protesta protiv izgradnje “Beograda na vodi“. Gradske vlasti su tada uz asistenciju policije neuspešno probale da uklone spornu patku ali je zbog njenih gabarita taj poduhvat privremeno osujećen. Rekvizit opozicije su konačno uklonile komunalne službe koje su je potom prebacile kamionom u na neboznatu lokaciju. Izvor: oslobodjenje.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA