Najnovije

PREVARILA SAM MUŽA SA ŽENOM: I to je najbolje što mi se desilo ikad!

Tog dana, nakon što sam odvela sina u vrtić, majka njegovog druga pozvala me je na kafu kod nje i tom prilikom upoznala sa svojom sestrom koja je bila u poseti. Bjanka. Momentalno me je privukla njena srdačnost, otvorenost i smisao za humor.

Opa! (Foto: Jutjub)

Nikada me nisu privlačile žene, niti je ona delovala tako na mene, ali ona mi se dopala na drugi način, osetila sam da smo postale bliske. Izdražavam celu porodicu svojom platom, radim oko 60 sati nedeljno i iako imam dobar brak, od supruga sam se dosta udaljila jer kući dođem kasno, toliko umorna da istog trenutka zaspim. Počela sam da tonem.
Bjanka mi je stalno delila komplimente. Nikada sebe nisam doživljavala kao lepoticu, pa sam bila iznenađenja, ali mi jeste prijalo. Jednom prilikom došla je kod mene na kafu i spontano spo uplovile u priču o vezama. Bjanka je imala toliko avantura da sam samo mogla da joj zavidim. Ali nisam, bila sam oduševljena i prijalo mi je ćaskanje o takvim vrućim temama. Nisam ni primetila da sam se uzbudila.
Prišla mi je šapnuli mi da bi volela da me ljubi svuda po telu i da se spusti niže. Smejala sam se i tako se završilo. Par nedelja kasnije došla je po mene na posao kolima. Ponovo mi je tražila isto. Ovog puta sam joj dozvolila. I to na putu do moje kuće.
Uveravala me je da nisam učinila ništa loše jer preljuba nije preljuba ako je sa ženom. Ponovile smo to još jednom. nakon toga shvatila sam da takve avanture sebi ne smem da dozvolim više. Nisam mogla da krijem aferu od supruga i sve sam mu priznala. Bio je slomljen, ali smo pregurali bračnu krizu. Sada smo ponovo zaljubljeni, izlazimo zajedno i češće vodimo ljubav. Više sam se posvetila i sebi, smršala i počela da se šminkam i drugačije se oblačim,. Samopouzdanje mi je sada mnogo jače, a verujem da sve dugujem njoj. Iako sam morala da prekinem našem prijateljstvo. Zbog sebe...
Izvor: Blic Žena

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA