Najnovije

SVE ĆE SE SAZNATI: Evo zašto je srpska pevačica brutalno pretučena u Prištini

Prištinska pop pevačica Dunja Ilić koja je jutros na Fejsbuku objavila uznemiravajuće fotografije na kojima je krvava i raščupane kose ponovo se oglasila na društvenim mrežama i objasnila kako je napadnuta.

Dunja Ilić (Foto: Fejsbuk)

Ona je, uz uznemiravajuće fotografije koje možete pogledati OVDE već napisala "Zato što volim Srbiju! Ako ajmo dalje nema vaših batina da me uplaše! A ljudi neka vide! Crno na belo". Nakon toga razvile su se brojne spekulacije kako je do toga došlo, a evo i šta je Dunja rekla:
"Inače, dogodilo se u Pr... U društvu zbog nekih mojih ličnih stavova koji nekome nisu odgovarali... I da... Bilo čija vera nema veze sa ovim", napisala je pevačica. Ona je još dodala. "I hajde bar me danas poštedite tih gluposti 'navijala za Albaniju', 'tako joj i treba' itd. Hvala Bogu pa ćete uskoro čuti istinu o tome. Moja veroispovest moja stvar. Objasnila sam kako je došlo do ovoga. Unapred se izvinjavam što neću stići svima da odgovorim. A o ovima 'kurvala se po Kosovu', ništa više osim da sam ja ovde imala dve duge veze. P.S. Ako vama one slike liče na selfi, a ne upozorenje onda se zapitajte." Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA