Najnovije

AMERIČKI "POBUNJENICI" PUCALI NA RUSE: Ceo događaj išao uživo! (VIDEO)

Kamera je zabeležila neočekivani napad na ruske vojnike dok su davali izjavu.

Ruski vojnici (Foto: Jutjub)

Tokom direktnog prenosa za rusko Ministarstvo odbrane danas popodne, ruski vojnici i Sirijska arapska vojska (SAA) kao i njihovi komandanti bili su pod teškom paljbom duž Kastilo autoputa u severnom delu Alepa.
Komandant SAA i ruski marinci razgovarali su u direktnom obraćanju sa Ministarstvom odbrane kada je pobunjenička grupa napala ruske snage koje su bile stacionirane duž autoputa Kastilo.
Na snimku RT prikazana su dva vojnika u momentu izbijanja pucnjave u njihovoj blizini.
Ranije danas, specijalna jedinica SAA "Tigrovi" povukla se 1km severno od autoputa Kastilo kako bi se sproveo plan demilitarizacije zone koja treba da služi za isporuku humanitarne pomoći civilima u opkoljenom delu Alepa. U trenutku napada, ruski vojnici vršili su smenu osoblje na kontrolnim punktovima.
Rusko ministarstvo odbrane objavilo je da su tokom današnjeg dana proamerički "pobunjenici" čak 23 puta prekršili dogovoreno primirje koje je stupilo na snagu juče u 18 časova. Izvestilac UN-a za Siriju Stefan De Mistura danas je izrazio zabrinutost, jer 24 sata nakon početka primirja u istočni deo Alepa nije stigao ni jedan kamion humanitarne pomoći za ovaj grad. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA