Најновије

АМЕРИЧКИ "ПОБУЊЕНИЦИ" ПУЦАЛИ НА РУСЕ: Цео догађај ишао уживо! (ВИДЕО)

Камера је забележила неочекивани напад на руске војнике док су давали изјаву.

Руски војници (Фото: Јутјуб)

Током директног преноса за руско Министарство одбране данас поподне, руски војници и Сиријска арапска војска (САА) као и њихови команданти били су под тешком паљбом дуж Кастило аутопута у северном делу Алепа.
Командант САА и руски маринци разговарали су у директном обраћању са Министарством одбране када је побуњеничка група напала руске снаге које су биле стациониране дуж аутопута Кастило.
На снимку РТ приказана су два војника у моменту избијања пуцњаве у њиховој близини.
Раније данас, специјална јединица САА "Тигрови" повукла се 1км северно од аутопута Кастило како би се спровео план демилитаризације зоне која треба да служи за испоруку хуманитарне помоћи цивилима у опкољеном делу Алепа. У тренутку напада, руски војници вршили су смену особље на контролним пунктовима.
Руско министарство одбране објавило је да су током данашњег дана проамерички "побуњеници" чак 23 пута прекршили договорено примирје које је ступило на снагу јуче у 18 часова. Известилац УН-а за Сирију Стефан Де Мистура данас је изразио забринутост, јер 24 сата након почетка примирја у источни део Алепа није стигао ни један камион хуманитарне помоћи за овај град. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА