Najnovije

JUTJUB CENZURISAO OVAJ INTERVJU I PRE PRIKAZIVANJA: Urednik portala "Srbin info" žestoko kritikovao Vučića (VIDEO)

Dejan Petar Zlatanović, glavni i odgovorni urednik portala "Srbin.info" u intervjuu za produkciju "HelmCast" govori o političkoj situaciji u Srbiji, o stanju u medijima, štetonosti rijaliti programa po psihičko stanje mladih, istoriji Srbije i na druge važne teme.

Dejan Petar Zlatanović (Foto: Jutjub)

Zlatanović se založio za obavezne psihijatriske preglede političara tvrdeći da je loše stanje u Srbiji posledica psihički poremećenih političara. On je izrazio sumnju i u zdravstveno stanje predsednika Aleksandra Vučića tvrdeći da je njegovo stalno insistiranje da je uvek u pravu možda simptom koji ukazuje da nešto nije uredu. Zlatanović je podsetio da je predsednik Vučić u emisiji "Ćirilica" čak ispravljao svoju majku u vezi detalja sa porođaja.
On je govorio i o krađi beba iz porodilišta i optužio funkcionera SPS Slavicu Đukić Dejanović da snosi odgovornost za neke od tih slučaja. Zlatanović je zamerio SPC što ćuti na određene probleme u društvu poput rijalitija, gej propagande i problema sa natalitetom. Produkcija "HelmCast" saopštila je da je Jutjub probao da cenzuriše ovaj intervju i pre nego što je omogućeno da ga široka publika vidi, a da je monetizacija na njemu odobrena tek nakon žalbe.
Brutačnu kolumnu o tome da li Vučić vređa inteligenciju naroda pročitajte OVDE. Izvor: Pravda/HelmCast

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Miša Marić o zločinima komunista nad Srbima.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA