Najnovije

SRPSKI POLITIČAR PROGOVORIO O DOMAĆIM INDUSTRIJAMA MESA: Gde im je proizvodnja, prodaju nam meso staro 40 godina, umiremo od raka (VIDEO)

Bivši predsednički kandidat i lider Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović optužio je velike lance mesara da u Srbiji prodaju meso uvizeno iz inostranstva koje je staro više decenija i da je to glavni razlog povećanja broja obolelih od raka organa za varenje.

Meso (Foto: Jutjub)

- Najveći problem danas je nekontrolisani uvoz hrane. LJudi misle da se najviše razboljevamo jer nas je NATO vombardovao, to jeste jedan segment, ali mnogo više oboljevamo zato što nekontrolisano uvozimo meso, mleko, jaja i sve drugo što jedemo. Uvozimo smeće iz Evrope, ono što oni ne jedu ili što tamo jede sirotinja raja mi uvozimo i dajemo našoj dece da jedemo - rekao je Parović navodeći primere mesa punog antibiotika, hormona rasta i testosterona. Parović je rekao da je jedna strana problema ne postojanje domaće proizvodnje a druga nepostojanje kontrole kvaliteta onog što se uvozi. On je prozvao neke od najvećih lanaca mesara i upitao gde su im farme svinja i stoke. - Odakle ove silne firme koje prodaju meso!? "Zlatiborac", "Matijević" i drugi, gde im je proizvodnja hrane, gde im je proizvodnja svinja i goveda!? Koliko "Zlatiborac" proizvodi svinja i goveda a kolko prodaje na tržištu Srbije!? Odakle je to mesto!? - upitao je Parović a zatim optužio mesare da prodaju uvezeno meso iz robnih rezervi koje je staro više decenija od kog prave mesne prerađevine. - Time trujete narod i uništavate domaću proizvodnju - optužio je Parović i dodao da je uvezeno meso odgovorno za masovno oboljevanje od raka creva i organa za varenje. Kako zaista glasi tekst zakletve koje su srpske sudije polagale pred Tačijem a za koji je Vučić tvrdio da je statusno neutralan saznajte OVDE. Izvor: Oslobodjenje.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Prvi deo emisije sa Parovićem.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA