Najnovije

Dačić: Očekujem da Vučić bude racionalan!

Ivica Dačić pozvao je danas Aleksandra Vučića da donese racionalnu odluku o predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije koja će doneti pobedu u prvom krugu izbora.

Ivica Dačić (Foto: Jutjub)

Potpredsednik vlade i lider SPS je, na konferenciji za novinare, rekao da postoje svi uslovi za pobedu u prvom krugu, ako predsednički kandidat bude Aleksandar Vučić.
On kaže da ne zna da li je bilo sastanaka Vučića i Tomislava Nikolića i da čeka sastanak sa premijerom Vučićem.
"Izneo sam svoj stav i ostajem pri tome. Jedino kandidovanje Aleksandra Vučića obezbeđuje sigurnu pobedu u prvom krugu", rekao je Dačić.
Odgovarajući na pitanje zašto je Tomislav Nikolić za njega neprihvatljiv kao predsednički kandidat, Dačić je upitao zašto bi se išlo u drugi krug ako Vučić može da pobedi u prvom.
"Ovde nije reč o emocijama, reč je o politici", rekao je Dačić i naveo da hoće pobedu na tim izborima, a ne da izgubi zbog toga što neko ima ambiciju koja nije realna.
Naveo je i da Nikolić može da se kandiduje i bez podrške SNS, ali da će SPS podržati Vučića kao kandidata.
"Na njima je da se dogovore. Ako je kandidat Vučić, podržaćemo ga, ako je neko drugi, ja sam kandidat za predsednika Srbije, a onda ćemo videti ko će koga podržati u drugom krugu", rekao je Dačić. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA