Najnovije

BELI OTKRIO: Žao mi je što nisam osvojio vlast da mogu da kradem

Moramo zajedno da pokažemo snagu i htenje kako bismo uspeli da napravimo normalnu zemlju makar za našu decu. A to znači da urušimo sistem i gradimo novi od temelja, kazao je u intervjuu za Kurir Luka Maksimović, alijas LJubiša Preletačević Beli.

Beli (foto: Jutjub printskrin)

On je rekao da mu je bilo baš drago što je "razbio Šekija", ali i da očekuje da će "Aca da ga primi u svoju partiju, jer slično razmišljaju".
- Želimo da sve te istrošene glave koje su godinama zakačene na narodnu grbaču oteramo u penziju. Ovo je samo početak tog procesa - poručio je Beli. 
Preletačević je kazao da su Rodni i Del Boj pristupili SNS i raspoređeni u Ministarstvo finansija, a da je Hari Poter postavio ultimatum, "ili da mu osnuju ministarstvo magije, ili pali u Bugarsku na gajbu kod Siniše Malog".
Beli priznaje da ne zna šta bi radio da je pobedio i postao predsednik. 
- Verovatno bih namestio bratu i saradnicima neke dobre posliće, nema kuče za šta da ih ujede, a zaslužila je i sirotinja malo da uživa i da se bahati.
Upitan da li je izabrani predsednik dostojna zamena za Nikolića, rekao je da Tomi nikad i niko neće biti dostojna zamena. - Kakva je to ljudina, kakav je to svetski priznati stručnjak - naglasio je Preletačević.
On je priznao da mu je žao što nije osvojio vlast i dobio priliku da krade, a na pitanje da li će biti kandidat za gradonačelnika Beograda, odgovara "Pravo i jedino pitanje je - hoću li biti gradonačelnik".  On je rekao da podržava svaki protest, ali da ne zna čime su ljudi nezadovoljni "kad žive sve bolje i bolje". - Stvarno su nezahvalni - zaključuje Beli u intervjuu za Kurir. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA