Najnovije

OVO NIKO NIJE PRIMETIO: Pilot iz Vučićevog spota vodio kontramiting 1996. godine!

Sećate li se pilota koji se svađaju iz Vučićevog promotivnog spota za predsedničke izbore? Jedan je glumac Rastko Janković, a drugi je Lepomir Ivković. U spotu se piloti svađaju, avion ponire, premijer poručuje...

Pilot iz Vučićevog spota vodio kontramiting 1996. godine (Foto: Jutjub)

– Dame i gospodo, govori vam vaš kapetan – potom se čuje drugi glas: – Govori vam vaš drugi kapetan. I dok se piloti u kabini otimaju o upravljač i ne mogu da se dogovore u kom pravcu će avion leteti, avion naginje levo i desno, putnici skoro ispadaju iz sedišta, u letelici vlada haos.
Međutim, "pilot" Lepomir Ivković je srpskoj javnosti postao poznat još davne '96. godine, kada je vodio kontramiting koji je organizovao režim Slobodana Miloševića. 
Ivković je bio uz Miloševića i, po svemu sudeći njegov blizak saradnik, a sada je, evidentno uz Aleksandra Vučića. 

Od novembra 1996. godine do februara 1997. širom Srbije su održani masovni građanski i studentski protesti protiv režima tadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića, zbog izborne prevare, odnosno odbijanje vlasti da prizna pobedu opozicionih partija. 
SPS u JUL su organizovale kontramiting pod imenom „Za Srbiju“ 24. decembru 1996. godine u 15 časova na istom mestu gde su se pristalice koalicije Zajedno nedeljama sakupljale.
Na protestima je govorio i Slobodan Milošević. Jedna od poruka Slobodana Miloševića bila je: Srbijom neće upravljati tuđa ruka.
Na skandiranje "Slobo mi te volimo" predsednik je uzvratio, sada već čuvenom rečenicom "Volim i ja vas". Koje je najveća Vučićeva tajna i slabost pogledajte OVDE. Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA