Najnovije

MORE, BALDAHIN I PERVERZNI MENI: Evo koliko su srpski političari daleko od običnog sveta

Lider LDP Čedomir Jovanović opisao je u intervjuu za "Nedeljnik" kako je izgledao njegov slučajan susret sa funkcionerom SNS Zoranom Babićem u jednom od možda najluksuznijih restorana na hrvatskoj obali.

Čeda Jovanović (Foto: sajt Ldp)

"Paklena ostrva su jedno od najfinijih mesta u Hrvatskoj. Lepa uvala, mladi ljudi, najperverzniji meni koji možeš da zamisliš...", ovako počinje Jovanović opisivanje ovog zanimljivog susreta.
Jovanović se na Paklenim otocima, koja se nalaze tik uz jugozapadnu obalu Hvara, našao ovog leta, i to u društvu reditelja Andreja Nosova.
Kako je ispričao, nekadašnji poslanik Zoran Babić naišao je dok su ležali na plaži i opuštali se uz alkoholno piće.

Babić - prvi je počeo... (Foto: JuTjub)

Zoran Babić (Foto: Jutjub) "I pod baldahinom ležimo Andrej Nosov i ja. Tri po podne, separe, ja pijem neku votku s lajmom. I pojavljuje se ispred mene čovek sa panama šeširom, naočarima za sunce, vilberkin šorcom, peškir preko ramena i kaže: 'Pa super, jednom i mi da se sretnemo ovako'. Vidim Zorana Babića, naprednjaka. Pitam ga: 'Ne asfaltiraš?', a on: Ma nemoj da zezaš, imam i ja pravo na odmor."

"Tadićeva glupost i Tomini kompleksi napravili Vučića"

Pored susreta sa Zoranom Babićem, Jovanović je, između ostalog, komentarišući aktuelnu političku situaciju u Srbiji rekao i da su "Tadićeva glupost i Tomini kompleksi" napravili Vučića. 
Pročitajte OVDE šta Ana Brnabić kaže o kritikama medija i da li joj to smeta?
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Čedomir Jovanović: "Rekao sam ovoj zemlji istinu i pokazao sam joj put, a oni su tada rekli da sam izdajnik, 'dobošarili' sa Srbijom. Srbija mora da živi. Problem je što ovu zemlju uglavnom vode ljudi koji su ceo život parazitirali i koji posmatraju svet kao Kiklop, jednim okom.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA