Najnovije

Onlajn slanje novca u Srbiju putem UNISTREAM-a

Nova usluga za slanje novca u Srbiju

UNISTREAM aplikacija (Foto: Promo)

Onlajn korisnici UNISTREAM-a sada mogu koristiti novu uslugu za slanje novca u Srbiju preko sajta unistream.ru i aplikacije Unistream Money Transfers.
 
Provizija za svako slanje novca u Srbiju iznosi 100 rubalja bez obzira na iznos. Minimalni iznos transakcije je 1 evro, a maksimalan je 1.200 evra. UNISTREAM-a transferi novca se u Srbiji isplaćuju u evrima.
 
UNISTREAM onlajne transakcije isplaćuju se u gotovini u svim ekspoziturama Banke Poštanske štedionice. Banka ima više od 170 filijala širom Srbije. Adresu najbliže filijale možete naći na sajtu Banke Poštanske štedionice.
 
- “Do nedavno, da biste poslali novac u Srbiju morali ste da posetite jedan od naših šaltera ", objašnjava Kiril Palčun, predsednik Upravnog odbora UNISTREAM banke.

- "Od sada novac možete poslati onlajn, koristeći bilo koju Visa, Mastercard ili MIR karticu i bilo koji - pametni telefon, tablet, laptop ili računar. Primalac cće u Srbiji dobiti gotovinu za samo nekoliko minuta ".
 
Prema podacima Centralne banke Rusije, 522.000 dolara je poslato preko sistema transfera novca iz Rusije u Srbiju 2017. godine, a 524.000 dolara u prvoj polovini 2018. godine - povećanje od 54% u odnosu na isti period prošle godine.

UNISTREAM nastavlja da širi svoju geografsku pokrivenost. Porastom partnerske mreže u Srbiji, u saradnji sa Platnom institucijom TransferNova, stanovnicima širom zemlje je olakšano podizanje novca poslatog preko UNISTREAM-a

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA