Најновије

Онлајн слање новца у Србију путем UNISTREAM-a

Нова услуга за слање новца у Србију

UNISTREAM апликација (Фото: Промо)

Онлајн корисници UNISTREAM-a сада могу користити нову услугу за слање новца у Србију преко сајта unistream.ru и апликације Unistream Money Transfers.
 
Провизија за свако слање новца у Србију износи 100 рубаља без обзира на износ. Минимални износ трансакције је 1 евро, а максималан је 1.200 евра. UNISTREAM-a трансфери новца се у Србији исплаћују у еврима.
 
UNISTREAM онлајне трансакције исплаћују се у готовини у свим експозитурама Банке Поштанске штедионице. Банка има више од 170 филијала широм Србије. Адресу најближе филијале можете наћи на сајту Банке Поштанске штедионице.
 
- “До недавно, да бисте послали новац у Србију морали сте да посетите један од наших шалтера ", објашњава Кирил Палчун, председник Управног одбора UNISTREAM банке.

- "Од сада новац можете послати онлајн, користећи било коју Visa, Mastercard или MIR картицу и било који - паметни телефон, таблет, лаптоп или рачунар. Прималац цćе у Србији добити готовину за само неколико минута ".
 
Према подацима Централне банке Русије, 522.000 долара је послато преко система трансфера новца из Русије у Србију 2017. године, а 524.000 долара у првој половини 2018. године - повећање од 54% у односу на исти период прошле године.

UNISTREAM наставља да шири своју географску покривеност. Порастом партнерске мреже у Србији, у сарадњи са Платном институцијом ТрансферНова, становницима широм земље је олакшано подизање новца послатог преко UNISTREAM-а

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА