Najnovije

UZALUD SE NADAMO: Jokić nema želju da igra za Srbiju (VIDEO)

Prvi čovek KSS Predrag Danilović u razgovoru sa studentima ekonomije i menadžmenta u Podgorici otkrio da li bi Nikola Jokić igrao za reprezentaciju Srbije.

Nikola Jokić (Foto: Jutjub)

Žarko Paspalj i Predrag Danilović bili su gosti studenata ekonomije i menadžmenta Univerziteta u Podgorici. Druženje u kome su kroz detalje iz igračke karijere, ali i kasnijih aktivnosti u sportu davali savete akademcima trajalo je devedesetak minuta.

Pitanje jednog od studenata upućeno prvom čoveku KSS, bilo je vezano za NikoluJokića i njegovo igranje u dresu Srbije. Danilović je i ovom prilikom bio brutalno iskren.

- Da ne lažemo jedni druge, mislim da nema želju da igra za reprezentaciju, ali on to treba da kaže. Kao predsednik saveza bio bih najsrećniji da dođe i igra za reprezentaciju, ali suumnjam s obzirom na razloge koje je navodio za par poslednjih neigranja. Taj da je trebalo da potpiše veliki ugovor razumem i podržavam, jer zašto bi rizikovao rešavanje egzistencijalnih pitanja, sebe, roditelja, dece... Neki drugi razlozi mi nisu razumljivi. Voleo bih da on želi da igra za državni tim, ali nisam siguran da baš ima volju - rekao je Danilović bez uvijanja. - I nadam se da grešim.

Zastao je, pa još jednom ponovio:

- Nadam se da grešim!

Kako crnogorski reprezentativci slave pobedu Srbije, pogledajte OVDE.

Izvor: Sportski žurnal

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Nikola Jokić 2018.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA