Najnovije

ENGLEZI ISMEJALI ŠAĆIRIJA I TZV. DRŽAVU KOSOVO: Zvezda ponizila Liverpul u grotlu Marakane! Legende Crvenih se prevrću u grobu (VIDEO)

Fudbaleri Zvezde upisali su istorijsku pobedu u najelitnijem takmičenju u Evropi pobedom nad ekipm Liverpula u okviru četvrtog kola Lige šampiona pred prepunom Marakanom.

Slavlje posle pobede nad Liverpulom (Foto: Jutjub)

Ovaj poraz vicešampiona Evrope izazvao je pravi bum na društvenim mrežama, pa su se pojavile brojne animacije i videi u kojima se ismeva kako ''veliki'' Liverpul, tako i Šaćiri i tzv. država Kosovo. 

Popularni "442oons", koji se bavi animacijama vezanim za fudbalske terene, godinama unazad su najpopularnija ekipa za snimke takvog tipa, a na Jutjubu imaju pravu armiju pratilaca.

Ovog puta nisu štedeli kritike na račun engleskog kluba, a pre svega na račun štopera Redsa koji su odigrali katastrofalno u ovom meču. 

Nisu zaobišli ni slučaj ''Šaćiri'', iako je Klop odlučio zbog mogućih problema po političkoj liniji da ga ostavu u Engleskoj. Međutim, to nije sprečilo medije u Engleskoj da se dotaknu dobro poznatog Šaćirijevog pozdrava i takozvane države Kosovo. 

Kolumnista najvećeg britanskog lista ne veruje šta je video u Beogradu u utorak uveče! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA