Najnovije

ŽESTOKA DISKUSIJA U STUDIJU ZBOG VUČIĆA: Da li predsednik kupuje vreme ili je iskreni defetista i poslušnik zapada? (VIDEO)

Mada oba gosta najnovije "RasPravde" - kanadski novinar i politikolog DŽon Bosnić i novosadski političar Miroslav Parović - često imaju blagonaklon stav prema predsedniku Srbije, u ovom svojevrsnom "skeniranju" glasača Aleksandra Vučića ipak su priznali da vođa "naprednjaka" u pogledu najavljivanog "razgraničenja" sa okupiranim Kosovom i Metohijom, za koje se uveliko zalaže, zapravo najviše strepi upravo od svog biračkog tela.

Zarković i Bosnić (Foto: Jutjub)

Emisiju su obeležile žestoke rasprave između autora i voditelja Miodraga Zarkovića i DŽona Bosnića. Bosnić je rekao da iza popustljivih i zapadu ulagivačkih izjava Aleksandra Vučića stoji njegov pokušaj za kupovinu dodatnog vremena, dom Zarković veruje da de Vučić iskren u svom defetističkom i ulagivačkom odnosu prema KiM.

U žaru rasprave Bosnić je čak rekao da je Zarkovićevo razmišljanje “seljačko” što je dodatno podgrejalo tenzije u studiju.

Miroslav Parović (Foto: Jutjub)

Parović je rekao da mnogo političari greše zasnivajući svoju politiku na svom odnosu prema Vučiću. On se, uprkos bloskom odnosu Srba prema Rusiji, založio za vojnu neutralnost smatrajući da je ona najbolja za Srbiju. 

Optužbe da je Vučić dao saglasnost na formiranje tzv. vojske kosova pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA