Najnovije

SCENARIO ZA RAT PRIPREMLJEN JOŠ 2011: Tajni plan Pentagona "Konor 8888" izazvao paniku u SAD, Amerikanci se pripremaju rat na svojoj teritiriji

U emisiji radija "Serbona" Miodrag Milanović analizirao je planove Pentagona o eventualnom sukobu unutar SAD pod šifrovanim nazivom “KONOR 8888”, sa koga je nedavno skinuta oznaka “strogo poverljivo”.

Ilustracija (Foto: deviantart.com)

On je u emisiji ''Teorija Zavere u Praksi '' na radiju ''Serbona'' analizirao plan iz 2011. koji daje uvide u moguću pozadinu i detaljano opisuje scenario borbe protiv ''zombija'', a čiji je cilj vežba u kojoj se kroz imaginarni scenario pripremi ostatak ljudske rase od nadolazeće invazije nedljuskih bića, a za koji mnogi veruju da može biti samo maska za mnogo zlokobnije planove.
Plan vežbi vojske SAD koji je izazvalo brojne polemike u američkoj javnosti, o kojima su brojni mediji opširno su diskutovali, govori o ozbiljnoj strategiji koja prema njegovim rečima predstavlja niz impresivnih koncepata za odbranu od ''živih mrtvaca'' - razrađenih do najmanjeg detalja.

Miodrag Milanović (Foto: Jurjub) Između ostalog, ovaj plan predviđa taktike preživjavanja i scenarije odbrane od nekoliko vresti zombija. Plana koji je prema njegovim rečima izazvao veliku pažnju javnosti, čine ozbiljni koncepti vojnih strategija i fiktivni scenario priprema građane SAD za unutrašnje sukube - navodi Milanović.
Drugi mogući napadi iz Pentagonovog plana obuhvataju napade zlih magijskih zombija, nastalih okultnim eksperimentima, zombije-vegatarijance, koji se hrane biljkama i nisu opasni po ljude, kao i zombije iz svemira. Sve ovo prema njegovim rečima, podkrepljeno je brojnim primerima i detaljno obrađeno od strane američkih vojnih stručnjaka. Koje teorije zavere su prave a koje lažne saznajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda/Radio Serbona

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Emisija forum u produkciji portala Pravda i Narodne televizije - gost glumica Anita Stojadinović.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA