Najnovije

DA LI ĆE OSTATI TAJNA? Sa kim Vučić nije hteo da razgovara posle hapšenja Đurića?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije hteo da odgovori na pitanje novinara sa kim je razgovarao povodom hapšenja Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici..

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Vučić na konferenciji za novinare nakon hitne sednice Saveta za nacionalnu bezbednost nije hteo ni da odgovori na pitanje da li se čuo sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.
"Lakše bi mi bilo da vam listam listu sa sa kim nisam hteo da se čujem i sa kim neću da razgovaram. Nešto nisam zainteresovan, posle svih njihovih laži", rekao je Vučić. 
Mediji su ubrzo nakon hapšenja Đurića na KiM objavili da je Vučić telefonom razgovarao sa Putinom, ali predsednik Srbije niti je potvrdio, niti demantovao tu informaciju. 
Prethodno predsednik Vučić je razgovarao sa šeficom EU diplomatije Federikom Mogerini. 
Ona je to kasnije potvrdila na svom tviter nalogu. 
Interventna jedinica kosovske policije privela je u ponedeljak oko 17h u Kosovskoj Mitrovici direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića i potom ga odvela u Prištinu, pa na Merdare. 
Pripadnici kosovske policije naoružani dugim cevima bacili su šok bombe ispred Mitrovačkog dvora u pokušaju da rasteraju Srbe koji im nisu dozvolili da uđu u prostoriju u kojoj je bio zakazan okrugli sto u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu.
Pročitajte OVDE šta je Vučić sve poručio Srbima posle hitne sednice bezbednosti?
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: B92/Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte specijalnu emisiju posvećenu ovom događaju.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA