Najnovije

TAKTIKA KOJA JE DONELA POBEDU U ALEPU: SAA cepa Istočnu Gutu na dva dela, pogledajte koliko je još ostalo do cilja (MAPA)

Sirijska arapska armija nastavlja ubrzano napredovanje kroz Istočnu Gutu a između njenih snaga koje napreduju sa istočne strane kotla do baze mahanizovane brigade kod Haraste ostalo je samo 3,5 kilometada. Ako SAA uspe da se probije ovim pravcem veliki teroristički džep će biti presečen na pola.

Ilustracija (Foto: Pravda)

SAA je juče konačno uspela da probije linije odbrane terorista kod grada Šifounijah terajući teroriste DŽaiš Al Islama u povlačenje. SAA je istovremeno presekla jedan od glavnih puteva za snabdevanje grada Duma što je napravilo veliki problem teroristima.  SAA sada pokušava da preseče teroristički džep na pola što je slično taktici koju su upotebili tokom borbe za oslobođenje Alepa.

Ako SAA ostvari svoj plan, teroristi u severnom delu džepa, u gradovima Harasta i Duma, će se naći u bezizlaznoj situciji. 
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ruski eksperti o specijalnom mrežnom ratu koju Amerika vodi protiv drugih zemljalja.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA