Najnovije

AMERIČKI MEDIJI: Lovci F-35 i F-22 za Ruse i Kineze uskoro neće biti nevidljivi! (VIDEO)

Rusija i Kina su na samo korak od tehnologija koje će im omogućiti da obaraju američke nevidljive lovce F-35 i F-22, ocenio je renomirani The National Interest.

F 35 (Foto: Jutjub)

Ovaj američki list je pritom ukazao da Moskva i Peking već imaju iskustvo u radu sa infracrvenim sistemima za potragu i praćenje. A vojne industrije, osim toga, raspolažu mrežama za prenos podataka u vazduhu.

The National Interest dodatno navodi da Rusija i Kina raspolažu svim što je potrebno za proizvodnju superbrzih i visokofrekventnih vazdušnih kanala veze.

Isti list je objavio i ovu procenu:

„Čim Rusi i Kinezi uspeju da superbrzim kanalima predaje podataka povežu dva ili više svojih lovaca - opremljenih infracrvenim sistemima za potragu i praćenje sa dugotalasnim dijapazonom - imaće u suštini sve što im je potrebno da se suprotstave stels-tehnologijama“.

The National Interest naglašava da će Rusi i Kinezi biti u stanju da svemu pridodaju „napredne algoritme za povezivanje senzora“ i da će uspeti da „znatno umanje funkcionalni potencijal američkih lovaca pete generacije“.

Krajnji zaključak američkog izdanja glasi: modernizacija tehnologija vođenja vazdušnih borbi samo je pitanje vremena, a od toga teško da će se „sakriti“ američki F-35 i F-22.

Pogledajte OVDE kako je ruski Suhoj razbudio Libance.

Izvor: fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Saznajte pet činjenica o F 35.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA