Najnovije

Musa briljirao, Sigurdson tragičar utakmice: Nigerija savladala Island i ostavila Argentinu u igri za osminu finala!

Poleteli su i Super Orlovi, Nigerija je pobedila Island u svom drugom meču na Mundijalu, rezultatom 2:0 i preuzela drugo mesto u grupi D, gde je Hrvatska lider i sigurna za nokaut fazu, a Argentina i Island iza sa po bodom.

Detalj sa utakmice (Foto: jutjub)

Nigerija će u poslednjem kolu upravo protiv Argentine u direktnom duelu sebi iskrojiti sudbinu, s tim da u taj meč ulazi u daleko boljem psihološkom trenutku i ono što je još važnije, sa bodovnom prednošću.

Ni Island nije otpisan, ostrvljani će u poslednjoj utakmici grupe morati da pobede Hrvatsku sa dva ili više golova razlike i da pritom čekaju poraz Nigerije od Argentine.

Junak afričke selekcije protiv Islanda bio je napadač Lestera na pozajmici u CSKA Ahmed Musa - dvostruki strelac na utakmici.

Musa je uz dva gola pogodio i prečku, odigrao je sjajno drugo poluvreme, kao i kompletan nigerijski tim, a Islandu nije pomogao ni penal u 82. minutu dosuđen nakon video pregleda. Tragičar je bio kapiten Gilfi Sigurdson, koji je prebacio gol protivnika i bio je to trenutak kada je svima na stadionu bilo jasno da pobeda ne može da izmakne Nigerijcima.

Kakvo to iznenađenje spremaju srpski navijači za Šiptare sa srpskim pasošima u švajcarskom timu večeras pogledajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA