Najnovije

Jesi li to hteo od Crne Gore, Milo Đukanoviću – Svač?!

Liturgiju koju obezbeđuje policija, reč Božiju koja se u Crnoj Gori mora silom braniti od urlika bezbožnika!

Đukanović (Foto: Jutjub)

Piše: Mihailo Medenica

Pravoslavnog, našeg, tvojeg mitropolita na kojeg čopor besnih arnauta kidiše u našoj, tvojoj Crnoj Gori?!

Starostavnu pravoslavnu bogomolju koju koju besramno žele da nam otmu, da je poturče! Našu, tvoju bogomolju! Živu vodu crnogorskog vrela…

Nije ovo slovo šovinizma, jer na Saču se nisu sukobile dve vere, već vera i mahniti jurišnici kojima si dozvolio da se Crnom Gorom zore maštajući o danu kada će biti tek deo one prokleri- “velike Albanije”!

Nije muslimanima smetala liturgija na temeljima vekovne nam svetinje, već deci Prizrenske lige svaki prizvuk srpstva i pravoslavlja tamo gde se odvajkada čuo!

Da je sreće, to bi i tvoja bogomolja bila, baš kao i mitropolit, Crna Gora, reč Božija sa Svača, ali sreća odavno samuje na tvojim računima i predračunima i profakturama koje si poganima izdao na ime Montenegra!

Svako u Milolendu može činit šta mu je volja i kad mu se prohte, osim što za Srbe, pravoslavce, tvoju veru nekadašnju nema mira bez po katakombama i lagumima ko u one dane kada je bila prognana i prokazana!

Nije na Svaču muslimanima smetala litrugija već teroristima, a znaj da to jesu (znaš ti to odlično) najčvršći bedem Crne Gore koju bi najradije pregazili u svom mahnitom ludilu – pravoslavlje, vera koja nas je učinila velikima, vera koja nas uči da tuđe poštujemo ali da na svoje ne damo, vera koja će sačuvati Crnu Goru kada ti udare na Milogorje i crni dvoglavi orlovi natrkile nebo tvojih laži, izdaje i podvođenja naše i tvoje pradedovine fukari što bi da je satre, da je nema, da sve pretvori u prah i pepeo fanatične ideje o nekakvoj velikoj državi Azema Bejte i Šote Galice!

Na Svaču su tvoji janičari udarili na tvoju veru, ne zaboravi to nikada, nesoju, ali i znaj da te ti isti janičari neće još dugo slepo slušati…

Juče Svač – sutra…

Kad osvane to sutra nemoj se vajkat i zapomagati – plamen njihovog ludila je baklja uzeta iz tvoje ruke!!!

Zapamti- nije muslimanima zasmetala svera reč liturgijska, već teroristima ono što Svač jeste – Crna Gora!

Ustavi svoje jurišnike dok još ima vremena, Đukanoviću, ridaćeš za Crnom Gora koja će ti koliko sutra zaličiti na Svač – temelj nekadašnje bogomolje…

Ruska vojska dobija novog lovca na tenkove! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Mihailo Medenica - Proći će i ovaj mrak nad Srbijom

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA

ENGLISH NEWS

Urbancube