Najnovije

KAKVO LI NAM ZLO SADA SPREMAJU: Američka ambasada u čast Srbije napravila spot (VIDEO)

U čast sto godina od kako je na Beloj kući podignuta srpska zastava, američka ambasada u SAD pripremila je promotivni spot o Srbiji "Vi ste svet".

Podizanje srpske zastave je inače prvo podizanje bilo koje strane zastave na rezidenciji ameriških predsedika. Tu važnu godišnjicu srpsko-američkih odnosa proslavlja i Beograd i Vašington, a tim povodom u SAD će sledeće sedmice otputovati i ministar spoljnih poslova Srbije i premijerka Ana Brnabić.

U spotu koji je u čast Srbije i važne godišnjice u odnosima dve zemlje pripremila ambasada SAD u Beogradu prikazani su prelepi prizori iz Srbije, fotografije Nikole Tesle, Mihajla Pupina, Novaka Đokovića, Vlade Divca.. 

"Ako se desi da je neko od vas svetu podario struju, da bez vas ne bi postojao telefon, da je neko od vas otkrio najveće tajne planete, da među vama ima onih koji su žrtvovali mnogo da bi osvojili sve... Ako se sve to desi, mogli bismo da kažemo da je vaša zemlja - zemlja ljudi i njihovih snova. Neki snovi počnu u Srbiji i menjuju živote do vas. Neki snovi iz Srbije promenili su čitav svet", navodi se, između ostalog, u spotu.

Inače spot se deli internet zajednicom u Srbiji i dok ga neki hvale većina ima negativan stav. 

Komentari na spot su isključeni na jutjubu zbog mase negativnih komentara koji se odnose na Kosovo i Metohiju i na bombardovanje, a jedan od komentara je i bio: “Kakvo li nam zlo sada spremate?”

Spot možete da vidite ispod…

OVDE pogledajte šta je Tramp rekao o Rusiji.

Izvor: B92/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA