Najnovije

Četiri tipa žena sa kojima možete odmah da imate seks

San svakog muškarca je da prepozna ženu sa kojom ne mora da se muči kako bi je odveo u krevet, međutim to uglavnom nije lako. Ipak, potraga za "razuzdanom akcijom" biće mnogo lakša ako budete znali da prepoznate ova četiri tipa žena!

Ilustracija (Foto: Fejsbuk)

Starija žena koja je verovatno već bila u braku. Ona voli novac, a izlazi da bi pronašla frajere za seks. Direktna je i nije joj problem da kaže šta želi. Obično je sređena, a često je možete videti s cigaretom u ruci. Voli uglavnom doterane, uspešne i muškarce u formi!
 
Žena koja se oporavlja nakon raskida i emocionalno je nestabilna. Moguće je da će biti pod dejstvom alkohola, pa se nemojte začuditi ako počne da se ponaša nedolično. Priđite joj sa rečenicama koje podižu samopouzdanje, budite nežni, simpatični i uputite joj mnogo komplimenata.
 
Ona koja voli da eksperimentiše, otkriva svoju seksualnost i spremna je na sve. Najčešće se radi o znatiželjnoj i napaljenoj studentkinji, kojoj treba da date sve što želi – divlji seks i neprospavane noći.
 
Ako ste na svadbi, ona je deveruša koja želi da se zabavi, napije i po mogućnosti ima seks. Budite ljubazni prema njoj, a ako je dovoljno pijana, pašće seks sigurno.
 
OVDE pogledajte koje tehnike oralnog seksa preporučuju pornićarke.
 
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Spot za pesmu “Milf”.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA