Najnovije

OVO DO SADA NISTE VIDELI: Izraelska raketa pogađa "pancir S1", ali i ruski sistem žestoko razbija! Evo šta je ostalo posle napada (FOTO/VIDEO)

Satelitski snimci koji su zabeleženi nakon izraelskih napada u nedelju otkrivaju veliku štetu koja je naneta sirijskim vojnim bazama i postrojenjima u pokrajinama Damask i Al-Svejda.

Izraelski napad na vojne ciljeve u Siriji (Foto: Jutjub)

Kao što je prikazano u prvoj seriji satelitskih snimaka koje je snimio Tviter posmatrač @Aldin_ww, izraelsko vazduhoplovstvo je teško oštetilo SAM lokacije i vojne baze u jugozapadnom delu Damaska.

Veruje se da su Al-DŽamraija i Al-Kisveh dva grada u ruralnoj oblasti Damaska gde se navodno nalazi velika količina iranskog oružja, uključujući mnoge rakete “na vođenje”. Pored napada u ruralnom Damasku, izraelsko vazduhoplovstvo je takođe uništilo radarsku lokaciju koja se nalazila u oblasti Al-Svejda.

Veruje se da je ovaj najnoviji napad na jugozapadni Damask najteži napad koji su pokrenule izraelske vazduhoplovne snage od napada u septembru 2018. godine, što je na kraju rezultiralo slučajnim padom ruskog izviđačkog aviona Il-20.

Video ispod: Izraelska raketa leti prema raketnom sistemu Pancir S1, dok ruski PVO sistem žestoko dejstvuje u nameri da obori izraelske rakete

Izraelska vojska je objavila snimak vazdušnog napada u Siriji. Pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Izrael nastavlja sa vazdušnim udarima na Siriju

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA