Najnovije

NOV REPERTOAR U SINEPLEKSU: Domaće premijere, hit naslovi za decu, avantura i opera! (VIDEO)

Na repertoaru ove nedelje bioskopa Cinepleks 4D Delta Siti, Sinepleks Ušće Šoping Centar i Sinepleks Big Beograd, nalaze se četiri nova naslova, dva događaja, dve premijere i opera iz Metropolitena.

"DŽumandži" (Foto: Sinepleks)

Prošlog Božića

- Kejt (Emilija Klark) tumara po Londonu, praćena muzikom DŽordža Majkla, donoseći neke loše odluke, što je iritirajuća posledica toga jer je zaposlena kao vilenjak u božićnoj prodavnici koja radi preko cele godine. Tom (Henri Golding) deluje previše dobro da bi bio stvaran, kada ušeta u njen život i počne da proniče u mnoge Kejtine barijere. Dok London počinje da se pretvara u najlepše doba u godini, njima ništa ne polazi za rukom. Ali, ponekad, moraš pustiti sneg da padne, slušati svoje srce i imati vere.

“Lejdiz najt” u Sinepleks bioskopima

- Film „Prošlog Božića“ stiže na veliko platno Sinepleks bioskopa u okviru “Lejdiz Najt” (Veče za dame) događaja 5. decembra od 20 časova. Te večeri, dame će uživati u koktelu dobrodošlice pre projekcije, a neke će otići kući i sa poklonima koje su spremili naši partneri. Fotografišite se u našem božićnom kutku i možda baš vi osvojite novogodišnje putovanje za dvoje u Krakov.

,,4 ruže”

- Film ,,4 ruže” je krimi-drama sa elementima komedije. Prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovesti jedne beogradske noći, povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovek. U bezuspešnom pokušaju da od svega pobegne, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.

,,Profesori/dileri”

- Prijatelji od školskih dana, Pedro, Arturo i Elihijo su trojica visokokvalifikovanih profesora univerziteta koji su usled ekonomske krize ostali bez posla. 

Bez posla i bez novca, njih trojica dolaze na ideju kao odgovor na sve njihove probleme: projekat na kojem Pedro već godinama radi - multivitamin koji omogućava da se zabavljaš celu noć bez nuspojava. Uz pomoć Anabel, advokatice koja je zaposlena na benzinskoj pumpi, i Hote, studentkinje koja je više zainteresovana za zabavu nego knjige, ova tri profesora će se naći u svetu noćnih klubova i sumnjivih poslova, nadajući se da će pronaći tržište za svoje novo opijat-čudo. Ipak, čini se da, diplomirani ekonomista, hemičar i filolog, nisu uopšte kvalifikovani na ono što ih na tom putu čeka.

,,Playmobil”

- Krenuvši na fantastično putovanje kroz zapanjujuće nove svetove, Marla se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima – slatkorečivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i harizmatičnim agentom Reksom Dašerom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom i mnogim drugima. Kroz njihovu uzbudljivu avanturu, Marla i Čarli shvataju da bez obzira na to kako se život odvija, možete postići bilo šta kada verujete u sebe!

Premijerno

,,Ajvar“

- Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Sreda, 11. decembar od 19:30 časova. LJubitelji filma ove godine imaju još jedan razlog više da posete Sinepleks bioskope. Ovoga puta, to je premijera filma „Ajvar“, domaće drame u kojoj su još jednom svoj glumački talenat potvrdili neki od najpoznatijih glumaca sa ovih prostora. Ovo ostvarenje režirala je Ana Marija Rosi, a glavne uloge pripale su Nataši Ninković i Sergeju Trifunoviću. Pored njih, deo ovog filma čine i mnogi drugi proslavljeni domaći glumci kao što su Vesna Čipčić, Miodrag Krstović, Gordan Kičić, Aleksandra Janković, Branka Petrić, Paulina Manov, Pavle Pekić, Igor Borojević, Ivana Šćepanović, Srđan Miletić i Mirko Vlahović. Prema rečima rediteljke ova priča je „anatomija jednog kraja, poslednji dani jedne veze dvoje ljudi koji su se nekad voleli“, a na koju publika sigurno neće ostati ravnodušna.

,,DŽumandži: Sledeći nivo“ 3D

- Neko vreme je prošlo otkako su Spenser, Fridž, Betani i Marta zaigrali davno zaboravljenu igru DŽumandži. Kada jedan od njih ponovo završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u spasilačku misiju. Ulazeći u DŽumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši heroji otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igra se promenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.

DŽumandži dan u Sinepleks bioskopima - U sredu, 11. decembra od 19 časova, Sinepleks bioskopi prelaze na sledeći nivo. Premijerna projekcija filma „DŽumandži: Sledeći nivo“, doneće nove izazove na koje niko nije bio spreman. Posetioci će imati priliku da se oprobaju u DŽumandži izazovu i dokažu da imaju to što je potrebno kako bi prešli igricu, a najbolji će sa sobom poneti i poklone.

Metropoliten opera

Čarobna frula

- snimak opere iz Metropolitana- Odabrane bioskopske dvorane, među kojima i dvorana bioskopa Sinepleks Ušće Šoping centar ponudiće i poseban praznični dodatak – ,,Čarobnu frulu“, koja će se prvi put prikazivati u sklopu Uživo u visokoj rezoluciji, iz 2006. godine. Opera „Čarobna frula“ Volfgana Amadeusa Mocarta, prvo je ostvarenje koje je prikazano uživo iz Metropolitan operske kuće u visokoj rezoluciji na bioskopskim platnima širom sveta i smatra se jednim od najvećih remek-dela operske literature. Kaledioskopska režija Julije Tejmor vraća se u odabrane bioskopske dvorane kao poseban dodatak. Ansamblom ove klasične basne koja se izvodi na engleskom jeziku, a koji uključuje tenora Metjua Polenzana, baritona Nejtana Gana i basa Renea Papea, diriguje DŽejms Levin.

Pročitajte OVDE  kakva uzbudljiva animirana avantura očekuje klince u bioskopima.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA