Najnovije

"Došlo je vreme da se patriote okupe oko ideja moderne desnice Srbije"

Održana je Izborna skupština na kojoj je zvanično konstituisan Opštinski odbor Srpske desnice na Čukarici

Srpska desnica (Foto: Srpska desnica)

Pred više od 80 ljudi za predsednika odbora izabran je Marko Martinović. Izbornoj skupštini prisustvovao je i Rade Petrović, gradski odbornik i Branislav Ćelić, zamenik predsednika opštine Čukarica.

Predsednik Srpske desnice je istakao da je došlo vreme da se patriote okupe oko ideja moderne desnice Srbije, koja neće sagledavati samo prošlost, već će u velikoj meri ceniti i sadašnje realno političko stanje.

„Godinama unazad naše aktivnosti su pokazale spremnost da se borimo za svoju državu. Nekada smo to činili na barikadama, a danas smatramo da naša borba mora biti nastavljena delovanjem kroz institucije kao jedinom efektivnom borbom.“, naglasio je Vacić.

Prisutnima se i obratio novoizabrani predsednik opštinskog odbora, Marko Martinović, pozivajući Čukaričane da se aktivno uključe u rad odbora.

„Ne bih želeo da trošimo previše reči, već da se zajednički pokažemo na delu. Samo ukoliko budemo aktivni na terenu, samo na taj način možemo biti ravnopravni partner u odlučivanju i moćićemo da se uključimo u rad lokalne samouprave i da zajedno gradimo jedno bolje sutra za naše porodice, buduća pokolenja, za našu Čukaricu, za Srbiju.“

Kako Amerikanci vrše meku okupaciju Srbije saznajte OVDE.

Izvor: Nacionalist.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA