Најновије

"Дошло је време да се патриоте окупе око идеја модерне деснице Србије"

Одржана је Изборна скупштина на којој је званично конституисан Општински одбор Српске деснице на Чукарици

Српска десница (Фото: Српска десница)

Пред више од 80 људи за председника одбора изабран је Марко Мартиновић. Изборној скупштини присуствовао је и Раде Петровић, градски одборник и Бранислав Ћелић, заменик председника општине Чукарица.

Председник Српске деснице је истакао да је дошло време да се патриоте окупе око идеја модерне деснице Србије, која неће сагледавати само прошлост, већ ће у великој мери ценити и садашње реално политичко стање.

„Годинама уназад наше активности су показале спремност да се боримо за своју државу. Некада смо то чинили на барикадама, а данас сматрамо да наша борба мора бити настављена деловањем кроз институције као једином ефективном борбом.“, нагласио је Вацић.

Присутнима се и обратио новоизабрани председник општинског одбора, Марко Мартиновић, позивајући Чукаричане да се активно укључе у рад одбора.

„Не бих желео да трошимо превише речи, већ да се заједнички покажемо на делу. Само уколико будемо активни на терену, само на тај начин можемо бити равноправни партнер у одлучивању и моћићемо да се укључимо у рад локалне самоуправе и да заједно градимо једно боље сутра за наше породице, будућа поколења, за нашу Чукарицу, за Србију.“

Kaко Американци врше меку окупацију Србије сазнајте ОВДЕ.

Извор: Nacionalist.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА