Najnovije

OVO JE SEKSUALNI DŽIHAD: Otkrivena najveća tajna Islamske države (VIDEO)

HOMS - Snimak iz telefona ubijenog teroriste navodno dokazuje postojanje bordela na teritoriji koju kontroliše Islamska država, prenosi ruska televizija "Lifenews". Na snimku se vidi pijana žena koja se nudi muškarcu, igra uz muziku sa telefona i pokazuje grudi.
Seksualni džihad (Foto: Moevideo.net)

Seksualni džihad (Foto: Moevideo.net)

Sirijci tvrde da na teritoriji koju konliše Islamska država radi veliki broj bordela sa zabljenim ženama ili onima koje su se dobrovoljno prijavile za tzv. seksualni džihad. Međutim, ovo je prvi dokaz za postojanje tako nečega. Prema nekim procenama na hiljade žena iz celog sveta pridružilo se pozivu za seksualni džihad, kako bi zadovoljavale seksualne potrebe terorista. "Lifenews" navodi da islamisti i među lokalnim ženama nalaze dobrovoljce za rad u bordelima i da je najčešće reč o udovicama, kojih je danas u Siriji mnogo. - Dođi kod mene, pusti me da te ljubim- govori žena sa snimka dok palaca jezikom.
Pročitajte još:Dramatični video: Teroristi uništili T-72, evo šta se dogodilo sa posadom (VIDEO)PREKRATILI LET: Stjuardesa uhvaćena u seks akciji sa putnikom aviona (VIDEO)
Izor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA