Najnovije

"1 OD 5 MILIONA" TRAŽI DA OPOZICIJA PROGLASI BOJKOT IZBORA: Vučićev režim obeležile su afere, laži, pozivi na linč.... njemu se ne sme verovati

Udruženje "1 od 5 miliona" pozdravilo je odluku nekih političkih organizacija da ne učestvuju na narednim okruglim stolovima na Fakultetu političkih nauka i pozvalo ostale predstavnike opozicije da učine isto, napuste dijalog i što pre proglase bojkot izbora.

Protestna šetnja "1 od 5 miliona" (Foto: Jutjub)

"Nikakva cenkanja sa vlašću niti kompromisi oko ispunjenja 42 tačke preporuka Stručnog tima protesta 1 od 5 miliona ne smeju postojati", ističe udruženje u saopštenju i dodaje da je posle incidenta ispred Predsedništva Srbije jasno da je dijalog na okruglim stolovima samo farsa i igrokaz vlasti.

Udruženje podseća da su od početka tražili da okrugli stolovi budu otvoreni za javnost, jer se u suprotnom Srpskoj naprednoj stranci daje prostor za spinovanje o tome šta se na sastanku dešavalo.

"Režim Aleksandra Vučića obeležile su afere, laži, svakodnevna manipulacija građana, pozivi na linč sa naslovnica, lažni doktori nauka, i njemu se ne sme verovati. Zato pozivamo celokupnu opoziciju na proglašenje aktivnog bojkota izbora, jer u ovakvoj strahovladi i medijskoj manipulaciji nema uslova za fer i poštenu izbornu trku. Bojkot je jedina realna opcija", poručuju iz "1 od 5 miliona".  

Savez za Srbiju odlučio je da ne učestvuje na preostala dva okrugla stola koja se organizuju na Fakultetu političkih nauka.

Pročitajte OVDE kako je novinarka izula iz cipela Gorana Vesića.

Izvor: N1

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA