Najnovije

URUŠAVA SE MILOVA BANANA DRŽAVA: Dokumenta koja dokazuju učestvovanje u pranju novca (FOTO)

Pošto im je pala pošiljka od 55 kg sa bananama kompanije,,Voli,, Milo i društvo oko njega je moralo da zataška to nečim. A kako bi bolje nego napadom na crkvu, unoseći razdor među narod.

Milo Đukanović (Foto: Pravda/Jutjub)

Piše: Velimir Eraković

Onda su poslanici DF uhvatili pranje novca pojedinih kompanija. Poslanik Nebojša Medojević je podijelio dokumenta koja dokazuju da je Republički zavod za urbanizam i projektovanje, Aca Đukanovića poslovao sa firmama koje se terete za pranje.

Velimir Eraković (Foto: Pravda)

Medojević je rekao i komentarisao da su istrage stale kada se došlo do vrha vlasti. Prije svega istrage vode do Mila i Aca Đukanovića.Tad su se koplja slomila na Dejanu Lakiću i njegovoj porodici.

Evo dokumenata koji pokazuju da Medojević govori istinu.

Da ne govorim o aferama Klap i Vardar od letos,takođe o pranju novca. Crkvu napadaju jer se brane od zatvora,ali im je džaba. Đukanović više ne kontroliše ni policiju ni vojsku, samo SAJ.A narod će SAJ da oduva kao vetar prašinu.

Gotov je i vi u Srbiji morate to znati. Onoliko ljudi na plivanju za krst časni je dokaz. Znači, tiranin je na staklenim nogama i samo se čeka da puknu. Da Banana državu, zameni država prava, a on, brat, sestra i tajkuni u zatvor. I sve njihove sluge.

Koliko policajaca je otkazalo poslušnost Milovom režimu saznajte OVDE. Ostale tekstove Velimira Erakovića pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA