Najnovije

"NADMOĆNO SAM POBEDIO" Tramp ne želi da se menjaju pravila u sledećim sučeljavanjima s Bajdenom!

Nakon prvog, haotičnog, televizijskog sučeljavanja dvojice predsedničkih kandidata, američki predsednik Donald Tramp rekao je da se protivi promeni pravila u idućim debatama s DŽoom Bajdenom.

Donald Tramp (Foto: Flickr)

Komisija zadužena za organizovanje izbornih debata u Sjedinjenim Američkim Državama, objavila je juče da uvodi dodatne mere kako bi bio "očuvan red" u naredne dve debate kandidata za Belu kuću.

- Zašto bih dopustio Komisiji da promeni pravila za drugu i treću debatu kad sam lako pobedio u prvoj - pitao je američki predsednik na Tviteru.

Stanar Bele kuće uporno ističe, bez konkretnih dokaza, da je izašao kao pobednik uz sučeljavanja s demokratskim protivkandidatom, piše "Index.hr".

- Nadmoćno sam pobedio u debati, pokazuje niz anketa i tako dalje - rekao je na društvenoj mreži na kojoj se najčešće javlja, ne objasnivši na šta se odnosi "i tako dalje".

Uprkos mnogim pokušajima, Kris Valas, iskusni voditelj Foks NJuza, nije mogao da spreči da se debata dvojice sedamdesetogodišnjih kandidata pretvori u kakofoniju.

- Samo mi je žao što se veče onako završilo. Nikad nisam pomislio da bi sve moglo da krene u tom smeru - priznao je u razgovoru za "NJujork Tajms".

Sledeća debata za dve nedelje

Druge dve predsedničke debate trebalo bi da budu održane 15. i 22. oktobra u Majamiju, na Floridi, i u Nešvilu, u Tenesiju.

Republikanski potpredsednik Majk Pens suoćiće se pak s potpredsedničkom kandidatkinjom DŽoa Bajdena, senatorkom Kamalom Haris 7. oktrobra u Solt Lejk Sitiju, u Juti.

Američki ratni razarač ide ka Venecueli! Više o tome OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA