Najnovije

"LEVIČARI SU SATANISTI KOJI ŽELE DA UNIŠTE OVAJ NAROD!": DŽon Vojt digao glas protiv izborne krađe u Americi! (VIDEO)

Oskarom nagrađivani glumac DŽon Vojt podržao je tvrdnju Donalda Trampa da je DŽo Bajden lažno proglasio pobedu na prošlonedeljnim predsedničkim izborima, piše Brajtbart.

DŽon Vojt. (Foto: Jutjub)

„Kolege Amerikanci, stojim ovde sa svim osećanjima kao i sa gnušanjem zbog ove laži da je izabran Bajden.“ Počeo je Vojt. „Kao da svi ne znamo istinu. A kada neko pokuša da vara, znamo da se ne može izvući, moraće da se plati cena.“

Vojt je upozorio Amerikance da su sada suočeni sa svojom „najvećom borbom od zlog rata“, jer je levica satanistička:

“Oni koji sada skaču od sreće skaču ka užasu u kojem će biti. Jer znam da obećanja data od strane levice američkom narodu nikada neće doći. Moji prijatelji svih boja, rasa i religija, ovo je sada naša najveća borba od građanskog rata. Bitka za pravednost protiv Satane. Da, Satane. Jer ovi levičari su zli, pokvareni i žele da sruše ovaj narod.”

Vojt je dalje pozvao Amerikance da veruju da će Bog nadgledati proces, ali da se i dalje bore kao da je to „poslednja borba na zemlji“:

“Ne smemo ovo dozvoliti. Moramo se boriti protiv ove korupcije koja je zavladala i boriti se za dobro koje se čini izgubljenim. Dajmo svoje poverenje Bogu i molimo se za Trampovu pobedu, jer svi znamo da je ovo brojanje glasačkih listića korupcija kao što stu i oni sami korumpirani. Zato, ne odstupajmo, borimo se kao da je to naša poslednja borba na Zemlji. Kao što je Muhamed Ali rekao: ’Nije gotovo, sve do poslednjeg udarca koji imate.’ Bog vas blagoslovio.” rekao je Vojt.

Zajedno s Robertom Davijem i DŽejmsom Vudsom, Vojt je jedna od retkih holivudskih ličnosti spremnih da se založi za konzervativne vrednosti. Prošlog meseca je upozorio da je DŽo Bajden „zao“, opisujući ga kao „produžetak Obamine politike koja je oslabila Ameriku“.

„Bajden je zao. Tramp mora da pobedi. On je realan. Vratiće poverenje ljudi “, rekao je Vojt u drugom video snimku objavljenom na Tvitteru. „Ovi levičari nisu za američki narod. To je najveće zataškavanje ikada ... Levica je varljiva i lagala je američki narod. Oduzeli su joj moć da bi sopstveni ego upravljao ekonomijom nacije.” rekao je DŽon Vojt.

Demokratski front potvrdio odluku; Obrt u aferi „državni udar“ Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA