Najnovije

DA LI TRAMP ŽELI DA ODE UZ PRASAK NA BLISKOM ISTOKU?! Nosači aviona i ratni brodovi kreću na Iran po naređenju predsednika SAD!

Si En En je citirao zvaničnika Pentagona koji je u petak uveče rekao da se nosač aviona U.S.S. Nimic, preselio se u region Zaliva sa drugim ratnim brodovima.

Američka mornarica (Foto: navy.mil)

Mreža je izvestila da se prenos nosača aviona U.S.S. Nimic u region Persijskog zaliva, zajedno sa drugim ratnim brodovima, odvija s ciljem pružanja borbene podrške i vazdušnog pokrića američkim snaga u Iraku i Avganistanu, koji treba da se povuku do 15. januara.

“Nosač aviona USS Nimic vraća se u region Persijskog zaliva zajedno sa drugim ratnim brodovima kako bi pružio borbenu podršku i vazdušno pokriće dok se američke trupe povlače iz Iraka i Avganistana do 15. januara po nalogu predsednika Trampa, odbrambeni zvaničnik javlja Si En En-u,” izvestila je Barbara Star sa Si En En-a.

Zvaničnik je naznačio da je to bilo po naređenju predsednika Donalda Trampa.

Zvaničnik je naglasio da je korak preduzet pre vesti o atentatu na istaknutog iranskog nuklearnog naučnika.

“Zvaničnik je rekao da je za taj potez odlučeno pre nego što su stigle vesti o atentatu na istaknutog iranskog nuklearnog naučnika. Ali kretanjem američkih snaga povećana je poruka odvraćanja Iranu, bez obzira na to što je zvaničnik primetio”, rekla je Barbara Star.

Si En En je dodao da su američki pomorski pokreti poruka sve većeg odvraćanja od Irana, bez obzira na primedbu zvaničnika.

Kako će se Rusi braniti od napada bespilotnih letelica, saznajte OVDE!

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA