Najnovije

ISTOČNO SARAJEVO POD JAKIM POLICIJSKIM SNAGAMA! Lavrov se sastaje sa Dodikom

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzeće pojačane mere sigurnosti zbog sutrašnje posete ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova, koji će boraviti i na području Istočnog Sarajeva.

Sergej Lavrov i Milorad Dodik. (Foto: mid.ru)

Iz MUP-a je saopšteno da je resorni ministar izdao naredbu o zabrani saobraćaja za sva vozila za sutra (ponedeljak) od 16:30 do 21:30 sati na deonici magistralnog puta Sarajevo - međuentitetska linija Kula - Istočno Sarajevo.

Alternativna deonica je Sarajevo - međuentitetska linija Dobrinja - Istočno Sarajevo koja se proteže Ulicom Ive Andrića.

- Ali, i na prostoru Ulice vojvode Radomira Putnika, gde je Administrativni centar Vlade RS-a, kao i na deonici regionalnog puta Kula-raskrsnica Bijelo Polje - navodi se u saopštenju.

Zabrana saobraćaja sutra će biti od 14:30 do 21:30 sati za teretna motorna vozila ukupne mase iznad 7,5 tona na području opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo.

U istom periodu je na području ovih opština na snazi zabrana prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju.

Iz MUP-a RS-a su pozvali građane da sutra svedu na minimum svoje kretanje u saobraćaju na području opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo, te da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu.

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov 14. i 15. decembra boraviće u službenoj poseti Bosni i Hercegovini, Lavrov će tokom boravka u BiH obaviti zvanične susrete sa članovima Predsedništva BiH, ministricom vanjskih poslova BiH Biserom Turković, ali i odvojeni sastanak s predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

Vučić je u svojim medijima peti, u realnosti 96. Više o tome OVDE.

Izvor: klix.ba

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA