Najnovije

DNR I LNR DA UĐU U SASTAV RUSIJE: Stigao poziv iz Državne dume

Prvi zamenik predsednika Odbora za odbranu Državne dume Aleksandar Šerin rekao je da Ukrajini ne treba dozvoliti da se pridruži NATO-u i pozvao na uključivanje republike Donbasa u Rusiju kao protivmera ovom scenariju.

DNR (Foto: RIA Novosti)

„Bolest je lakše sprečiti nego izlečiti. Stoga bi DNR i LNR trebalo da budu deo Ruske Federacije. Ako dođe do eskalacije napetosti, onda nema potrebe sprečavati rodoljube Donjecke i Luganske Narodne Republike da oslobode ostatak DNR-a i LNR-a, koji su sada deo Donjecke i Luganske regije, od fašističkog prozapadnog banderovskog režima. Nije bilo potrebe da se zaustavimo, ali čak je bilo potrebno pomoći proruskim snagama, pravim ruskim rodoljubima koji su želeli da oslobode Harkov i Azov od nacista“, rekao je Šerin u emisiji na TV kanalu NSN.

Prema njegovom mišljenju, u ovom slučaju neće biti reči o NATO trupama u blizini ruskih granica.

„Ako sada posmatramo kako Ruse i dalje ubijaju u Donjecku i Lugansku, ako je ova teritorija i dalje kontroverzna, budite uvereni: ako se NATO trupe pojave na teritoriji Ukrajine, za dva sata će biti u Rostovu na Donu, rekao je zamenik i dodao '’Govorim samo o auto trci. Ne želim ni da pričam o brzini krstareće rakete“.

„Potrebno je uvesti pomoć DNR i LNR na dnevni red države, to je u interesu Rusije. Da ih primimo u Rusku Federaciju, neka se granice naše zemlje prošire.

Što da ne? Ako je ovo unutrašnja stvar Ukrajine, pripremite se za sastanak sa NATO trupama negde u Rostovu, Belgorodskoj oblasti. Ako su NATO trupe u Ukrajini, ovo se naziva „poslednja stanica, izlazimo“, rezimirao je Šerin.

O glavnom cilju Amerike na Eufratu pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA