Najnovije

Sledi nam strašan slom, narod mora na ulice da prekine ovo ludilo (VIDEO)

Kovid-19 je projekat koji se otrgao kontroli svojim autorima koji nisu očekivali da će građani tako brzo prestati da se plaše. Osim gubitka straha narod je prestao da ima poverenje u institucije zbog čega je sve teže kontrolisati situaciju - tvrdi u intervjuu za Helm Kast novinar i publicista Siniša LJepojević.

Siniša LJepojević (Foto: Helm Kast)

LJepojević u emisiji kaže da je virus originalno napravljen u SAD i da su, osim američkih, u njegovoj izradi učestvovala i dva kineska stručnjaka. On detaljko otkriva lokacije stvaranja kovida-19 i puštanja među populaciju.

On u emisiji otkriva da vakcinu koju prodaje kompanija Fajzer zapravo nisu oni napravili, objašnjava ulogu Vatikana u projekti Kovid-19 i komentariše teorije o širenju virusa putem avionskog goriva i elektromagnetnih talasa.

Kao dugogodišnji dopisnik Tanjuga iz Londona on objašnjava situaciju u Velikoj Britaniji povodom tvrdi o novom soju virusa, objašnjava pozadinu Bregzita i ko je pobednik pregovora o trgovinskom ugovoru, Englezi ili EU.

On analizira stanje u EU, Francuskoj, Nemačkoj, SAD i Rusiji. Tvrdi da SAD klize ka samoizolaciji i secesiji pojedinih članica federacije. Za Putina kaže da je prinuđen da učestvuje u projektu Kovid-19 kako bi spasao Rusiju od goreg napada.

LJepojević otkriva kakve je izjave Vučić davao Amerikancima o Kosmetu pre dolaska na vlast i kako je dokumentacija o tome ukradena iz Ministarstva spoljnih poslova kada je SNS došao na vlast. 

On detaljno objašnjava stanje u CG posle izboga i pozadinu napada Mandića i medojevića na premijera Zdravka Krivokapića kao i napade medija bliskih režimu u Srbiji.

Najavili koronu 2017. Od prvog slučaja do masovne vakcinacije s kobnim posledicama. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA