Najnovije

VUČIĆ "KLEKAO" PRED KONOM: Naručio napad na Krizni štab - sada moli za oproštaj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se večeras na svom profilu na Tviteru gde se izvinio doktoru Predragu Konu i Kriznom štabu zbog napada na njih koji dolaze i iz Srpske napredne stranke.

Vučić i Kon (Foto: Jutjub)

- Izvinjavam se dr Konu i Kriznom štabu zbog napada koji dolaze i iz stranke koju vodim. Izvinjavam im se, jer to ničim nisu zaslužili. Nažalost, u Srbiji se najmanje ceni odgovornost, a da pobedimo politikanstvo i neozbiljnost, biće nam potrebno još mnogo vremena - napisao je predsednik Vučić na svom profilu na Tviteru.

Podsećamo nakon što je dr Predrag Kon u intervju na TV N1 otkrio da je vlast odbili da na vreme uvede mere koje je predlagao Krizni štab indirektno ih optužujući za katastrofalne brojke obolelih i umrlih od korone u napad na Krizni štab prvo je krenuo poslanik SNS Vladimir Đukanović, a zatim i predsednik Jedinstvene Srbije i Vučićev koalicioni partner Dragan Marković Palma.

Predsednik Pokreta “LJubav Vera Nada” Nemanja Šarović tvrdio je da je Đukanović u napad na Krizni štab krenuo po Vučićevom naređenju kako bi disciplinovao Kona koji je krenuo da se ograđuje od stanja pandemije u Srbiji.

Današnjim izvinjenjem Konu Vučić je još jednom pokazao politički kukavičluk verovatno strahujući šta bi moglo da ispliva u javnost ako se nastavi dalja konfrontacija sa Kriznim štabom.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA