Najnovije

INTERAKTIVNI BOKSERSKI TRENING: Šta raditi u izolaciji (VIDEO)

Kako kvalitetno potrošiti vreme u izolaciji. Jedan od takvih modela jeste i interaktivni bokserski trening koji se može raditi samostalno, u svojoj sobi.

Bokser (Foto: Jutjub)

Površina korisnog prostora koja je potrebna za ovaj trening je svega 1-2 kvadratna metra. Na treningu od opreme možete koristiti i bokserske rukavice ako imate, ili bućice radi podizanja njegovog intenziteta.

Koristeći internet vi možete da imate i svog virtuelnog trenera sa kojim možete da uradite veoma kvalitetan udarački trening, a da se ne zarazite. Sa malo kreativnosti koje dodate na prikazane sadržaje možete da iskombinujete 60 minuta vrlo kvalitetne aktivnosti. Da naučite nove bokserske kombinacije, a da vam pri tom bude veoma zanimljivo.

Naravno, ovu aktivnost treba izbegavati u prostorijama u koje ulazi više ljudi. U tom slučaju postoji visok potencijal od virusne infekcije.

Ovo će na vas da ima blagotvoran uticaj što se tiče psiho-fizičkog statusa. Poznato je da se u uslovima izolacije čovek daleko manje energetski troši, i da rizikuje da dobije na nezdravoj telesnoj masi (gomilanje masnog tkiva).

To nam ne treba. Iako imamo viša evo šanse da ga u jednom vrlo interesantnom sadržaju skinemo, kao i da podignemo naš kondicioni kapacitet. Da iz ove pandemije izađemo još jači.

Pročitajte OVDE kako je Nostradamus predvideo udar koronavirusa u Italiji.

Izvor: bog-rata.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA