Najnovije

PSIHOLOŠKI TRILER "NEVIDLJIVI ČOVEK": Elizabet Mos u napetoj i surovoj priči (VIDEO)

Čuvenu američku glumicu Elizabet Mos, dobitnicu Emi nagrade, koja je svetsku slavu stekla ulogama u najgledanijim i nagrađivanim serijama, imaćemo priliku da gledamo na velikom platnu! Svojom fantastičnom glumom doprinela je da ova moderna filmska priča o klasičnom monstruoznom liku bude još napetija i surovija.

Insert iz filma (Foto: Taramount)

Iako je u većini scena sama u kadru, Elizabet na jedan poseban način oživljava svoj lik i strahote koje preživljava.

Ono što ne vidiš ne može te povrediti.

Zarobljena u nasilnoj vezi sa bogatim i briljantnim naučnikom koji je kontroliše, Sesilija Kes beži u gluvu noć kako bi se sakrila. U tome joj pomaže sestra, prijatelj iz detinjstva i njegova ćerka tinejdžerka. Sesilija dobija vest o samoubistvu bivšeg dečka koji je zlostavljao i shvata da joj je ostavio ogromnu količinu svog bogatstva, ali počinje da sumnja da je njegova smrt prevara. Niz jezivih slučajnosti postaje smrtonosan i preteći za ljude koje ona voli. Sesilija će očajnički pokušati da dokaže da je proganja neko koga niko ne može da vidi.

Od četvrtka, 5. marta, triler "NEVIDLJIVI ČOVEK" biće na redovnom repertoaru bioskopa: Sinepleks Ušće Šoping Centar, Sinepleks 4D Delta Siti, Sinepleks BIG Beograd, Roda, Takvud, Sine Grand Kapitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Arena (Novi Sad), Sinepleks Promenada (Novi Sad), SineStar (Novi Sad), SineStar (Zrenjanin), SineStar (Pančevo), Sinepleks Niš, Vilin Grad (Niš), Sinepleks Kragujevac Plaza, Eurosinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom Kulture Čačak, Leskovački kulturni centar, LM (Šabac), Dom kulture Pirot, Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Bor, Centar za kulturu Smederevo, Centar za kulturu Mladenovac, Centar za kulturu Lazarevac, Centar za kuturu Požarevac, Kulturni centar Vrnjačka Banja, Dom kulture Trstenik, Kulturni centar Vrbas, SKC Obrenovac, Kulturno-obrazovni centar Boljevac, Kulturni centar "Mladost" (Futog), Centar za kulturu Stara Pazova, Sinepleks Priština, Kino ABC (Priština), Sinepleks Prizren, Sinemarine Jurop (Prizren), DokuFest (Prizren), Sinepleks MNE Delta Siti (Podgorica), Kadmus Sinepleks (Budva), Sinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu Tivat i putem mobilne opreme.

Pročitajte OVDE   sve o novim naslovima u Sinepleks bioskopima.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA