Najnovije

OBRADOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJE SA MESTA ZLOČINA: Srušena naplatna rampa Doljevac gde je ubijena Stanika Gligorijević!

Lider Pokreta Dveri Boško Obradović objavio je jutros fotografiju na tviteru sa mesta na kom je srušena naplatna rampa u Doljevcu.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

- Još jedno mesto zločina vladajućeg režima: srušena naplatna rampa Doljevac. Mesto na kome je ubijena Stanika Gligorijević. Bahati visoki funkcioner Srpske napredne stranke Zoran Babić nije bio ni u privatnom ni u službenom vozilu već u automobilu proizvođača. Još uvek je direktor Koridora - napisao je Obradović iznad fotografije na kojoj se iza njega vide ostaci rušenja rampe.

Obradović obilazi Srbiju kako bi građanima objasnio zašto bi trebalo da bojkotuju predstojeće izbore, koji će biti održani 21. juna.

U niškom Osnovnom sudu u toku je suđenje Dejanu Stanojeviću, vozaču vozila u kome se nalazio v.d. direktora Koridora Srbije Zoran Babić, zbog nesreće u kojoj je 31. januara 2019. godine poginula Stanika Gligorijević. Kako se navodi u optužnom predlogu, Stanojević je u kanal za naplatu putarine ušao nedozvoljenom brzinom.

Zoran Babić, koji je u toj nesreći bio teško povređen, tvrdi da je u trenutku nesreće kod Doljevca sedeo na zadnjem sedištu automobila.

Pročitajte OVDE šta je Boško Obradović rekao o bojkotu izbora.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA