Najnovije

(VIDEO) Devojčica sa potpuno crnim očima teroriše Engleze!

LONDON - Devojčica sa crnim očima koja je poslednji put viđena u ranim 80-im godinama prošlog veka pojavila se u ponovo u Britaniji i teroriše stavnovnike Stafordšira. Naime, devojčica izgleda toliko zastrašujuće jer su joj oči potpuno crne i skoro da nema zenice, niti beonjače.
Mit ili utvara? (Printskrin)

Mit ili utvara? (Printskrin)

Devojčicu je, navodno, videla jedna žena iz Stafordšira, koja je svoje paranolmalno iskustvo podelila sa  Lijem Briklijem, autorom obrojnih knjiga o paranormalnim pojavama. - Okrenula sam se i videla devojčicu ne stariju od 10 godina kako drži ruke na očima. Pitala sam je da li je dobro i da li je ona vrištala. Ona je tada spustila ruke i otvorila oči koje su bile potpuno crne, ispričala je žena, koja je u šumi Kenok Čejs čula krike i otrčala ka mestu odakle je zvuk dolazio. Kada je zastala da uzme dah, videla je prizor koji ju je šokirao. Izbezumljena žena je zgrabila svoju ćerku i pobegla, a kada je pogledala u pravcu gde je stajala devojčica nje više nije bilo.
Pročitajte još:

NEVEROVATNO: Hoće da se odreknu svog deteta u zamenu za besplatan internet!

Istraživač paranormalih fenomena kaže da je istu priču ranije čuo i od svoje rođake. Ona je 1982. u istoj šumi videla devojčicu crnih očiju. - Neki ljudi veruju da je reč o legendi, drugi misle da su to možda vampiri ili duhovi. Zabeleženo je da se deca crnih očiju pojavljuju i širom sveta. Ipak, samo ovo iz Čenok Čejsa se pojavljuje i danju, rekao je Li. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA