Najnovije

"VUČIĆ NE ODUSTAJE, HOĆE SVE U SRBIJI DA VAKCINIŠE!": Dr Dragan Petrović razotkrio namere predsednika diktatora! (VIDEO)

Komentarisanje dnevne štampe, u četvrtak 31. jula je u pojedinim trenucima bilo veoma burno, a pogotovo se rasplamsalo kada se povela reč o nameri Aleksandra Vučića da obavezno pelcuje narod Srbije i zbog koristoljubivog odnosa državnog vrha Srbije prema pandemiji; kao i kada su se analizirali razlozi pokretanja istrage, od strane Uprava za sprečavanje pranje novca, koja je zatražila od banaka da provere dotok finansijskih sredstava na račune nevladinih organizacija, medija i pojedinaca iz Srbije, na osnovu Zakona o sprečavanju pranja novca, odnosno kada se pričalo o tome da li su i ministri, iz prošle vlade Ane Brnabić, umešani u pranje novaca.

Dr Dragan Petrović (Foto: Jutjub)

Takođe, dr Petrović i Dejan Petar su izneli svoje stavove i u vezi razgovora srpskih državnih vlasti, predvođeni direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Markom Đurićem, sa secesionističkim albanskim vlastima u Prištini, uz posredovanje EU u Parizu, oko statusa južne srpske pokrajine KiM.

A šta su još u ovom prelistavanje štampe rekli Dejan Petar Zlatanović i dr Dragan Petrović pogledajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj sud.

Tragične reči srpskog akademika dok je posmatrao egzodus naroda u operaciji "Oluja"! Više o tome OVDE.

Izvor: Srbin Info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA