Najnovije

TAJČI: Bila sam žrtva silovanja i mislila da je moja krivica

Bila je jedna od najvećih jugoslovenskih zvezda, a njen hit "Hajde da ludujemo" i danas se svrstava u jednu od najslušanijih pesama u istoriji.

Tajči (Foto: Jutjub)

Iako je bila najomiljenija pevačica, sa sobom je nosila veliki teret o kome nije pričala do sada. Tajči je otkrila da je bila silovana kao tinejdžerka.

- Bila sam još u tinejdžerskoj dobi, bilo je to pre slave, dogodilo mi se silovanje i verovala sam da je to moja krivica. Zbog toga nisam nikome htela ništa da govorim. Moramo stvoriti sredinu u kojoj žena ili muškarac neće verovati da su oni krivi kad im se dogodi nešto takvo. - Godine psihoterapije, duboka podsvest, dugo mi je trebalo da se pogodi triger da se to otvori i da to iscelim - priznala je Tajči u jednoj emisiji na hrvatskoj televiziji i dodala:

- Kao mama trojice sinova i kreativna preduzetnica svakodnevno se nosim s mnogo stresa. Kroz život sam se nosila i s nekim zaista velikim stvarima: izgubila sam muža i oca zbog raka, godinama sam se borila s depresijom i anksioznošću, kao tinejdžerka sam prošla kroz traumatično iskustvo vezano za seksualno nasilje, te se borila da ponovno zavolim sebe i vratim samopouzdanje - rekla je Tajči.

Koja se priča krije iz čuvenog Cecinog hita "Beograd" pročitajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA