Najnovije

Britanska doktorka iznela šokantne statistike: Pauzirajte vakcinaciju, previše je nus pojava! (VIDEO)

Britanska doktorka Tes Leri, direktorka organizacije "Medicina zasnovana na dokazima", zatražila je da se makar puzira sa davanjem vakcina protiv korona virusa, jer je zabeležen veliki broj neželjenih posledica i smrtnih slučajeva, a o kojima mediji ne žele da govore.

Dr Tes Leri (Foto: Jutjub)

– Više od 300.00 ljudi u Velikoj Britaniji je prijavilo nus pojave i neželjene posledice od vakcine protiv korona virusa. Vakcina za tetanus koja se daje od 1968. godine i do danas ima samo 38 smrtnih slučajeva povezanih s ovom vakcinom. S druge strane, od vakcine protiv korona virusa imamo 7.000 smrtnih slučajeva za samo nekoliko meseci u bazi SZO, a broj je verovatno neuporedivo veći – tvrdi ona.

Samo u Britaniji ima 1.440 smrtnih slučajeva povezanih sa vakcinom protiv korona virusa. Ovo je jedinstven slučaj u istoriji da za tako kratko vreme imamo toliko smrtnih slučajeva od bilo kog leka. Takođe, zabeleženo je na hiljade retkih tromboza.

Jednostavno, za bezbednu i efikasnu vakcinu je potrebno deset godina. Ako prekinemo vakcinaciju ne bi se dogodilo ništa strašno jer postoji terapija koja bi znatno doprinela izlečenju, a koja uključuje lek ivermektin – istakla je dr Leri.

Šta još izjavila britanska doktorka, pogledajte i poslušajte u video prilozima.

Holandski doktori progovorili, koliko je vakcinisanih u bolnicama saznajte OVDE.

Izvor: Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA